934822.jpg

Reilu määrä tuoreita vastapoimittuja suppilovahveroita, joista höyrystetään neste pois pannulla.

Piirakkapohja: Kokojyväsämpyläjauhoa 5-6 dl, vettä 2 dl, kuivahiivaa 6 gr ja loraus 
rypsiöljyä. Taikinan annetaan nousta n. puoli tuntia.

Piirakan täyte:
Pieni sipuli pilkotaan pieniksi ja kuullotetaan pannulla. 
Lisätään pannulle suppilovahveroiden sekaan. Maustetaan mustapippurilla ja kirvelillä. Soijajauhoa 0,75 dl ja vettä 2 dl. Soijaseos lisätään pannulle suppilovahveroiden ja sipulin sekaan. Lisäksi hyppysellinen juustoraastetta.

Seos piirakkapohjan päälle. Juustoraastetta seoksen päälle.
Uunin lämpö 225 astetta. Paistoaika n. puoli tuntia.