Reilu määrä tuoreita vastapoimittuja suppilovahveroita, joista höyrystetään neste pois pannulla.
Piirakkapohja: Kokojyväsämpyläjauhoa 5-6 dl, vettä 2 dl, kuivahiivaa 6 gr ja loraus
rypsiöljyä. Taikinan annetaan nousta n. puoli tuntia.
Piirakan täyte: Pieni sipuli pilkotaan pieniksi ja kuullotetaan pannulla.
Lisätään pannulle suppilovahveroiden sekaan. Maustetaan mustapippurilla ja kirvelillä. Soijajauhoa 0,75 dl ja vettä 2 dl. Soijaseos lisätään pannulle suppilovahveroiden ja sipulin sekaan. Lisäksi hyppysellinen juustoraastetta.
Seos piirakkapohjan päälle. Juustoraastetta seoksen päälle.
Uunin lämpö 225 astetta. Paistoaika n. puoli tuntia.
Kommentit